Skip to content
Gavekort

Julebord med overnatting

Julebord med overnatting tilbys i nostalgiske bestemorhuset med overnatting og frokost. Passer for grupper inntil 10 personer.
Les mer

Lunsjdate med Else og Anna

Book en lunsjdate utenom det vanlige!
Nyt utendørs lunspakke og drikke ved bålet og opplev nærkontakt med våre to supersøte og nysgjerrige alpakkaer Else og Anna. Når lunsjen er spist opp I kurven har verten lagt en pose med kraftfor som småfrøknene elsker. Til avtalt tid blir dere fulgt opp til alpakkaskogen. Der venter våre to tjommiser Else og Anna, gårdens supersøte radarpar og forøvrig alpakkaer. nistekurv, ullpledd, bålved samt smågodt til småfrøknene Else og Anna, gårdens supersøte radarpar og forøvrig alpakkaer! !
Les mer

Hagevenn

Savner du å dyrke egne grønnsaker og blomster, kjenne landlig luft og få jord mellom fingrene? I Ro og Mak har vi lagt til rette for at du kan bygge opp din egen minihage!
Les mer

Ro-i-naustet

Velkommen! Tre inn i vårt maritime, lune og enkle naust som ligger like ved Straumkjeften.
Les mer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.